Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Werkendam
0183501456
Contact

Wilt u andere klanten uw mening over ons geven? Vul onderstaand formulier in.
Wilt u weten wat andere klanten van ons vinden? Bekijk de reviews hieronder.

 

 

Waardering
Review toelichting
Laptop Plus Werkendam
10 1 10
(saturday, 05 april 2014)
Service is optimaal: Deskundig advies, afgestemd op onze wensen. Service is super. Begeleid tot je aan de slag kunt. Handig als je er zelf niet zoveel verstand van hebt.
Laptop Plus Werkendam
10 1 10
(wednesday, 10 april 2013)
Wij hebben een laptop besteld bij Laptopplus. Het betrof een demo/licht gebruikt model, waar we niet helemaal zeker over waren. Na een telefoontje naar Peter waren we echter overtuigd, er werd erg goed naar naar ons geluisterd en Peter heeft even de tijd genomen om onze keuze na te kijken en advies te kunnen geven. Hierna nam hij contact met ons op met de bevestiging dat dit voor onze zoon de beste keuze laptop zou zijn. Wij zijn erg blij met deze geleverde service en onze zoon kan nu weer vooruit met zijn schoolopdrachten. Zo'n eerlijke service/advies verwacht je bijna niet meer in deze tijd! Bedankt Peter.
Laptop Plus Werkendam
10 1 9
(saturday, 16 february 2013)
De plus is waargemaakt door vriendelijk, kundig en oplossingsgericht handelen. Een aanrader, ook voor senioren die gaan updaten.
Laptop Plus Werkendam
10 1 10
(friday, 04 january 2013)
Voor de kerk hadden wij een laptop nodig. Na overleg met peter hebben we nu de juiste laptop in huis
Laptop Plus Werkendam
10 1 9
(tuesday, 28 august 2012)
We hadden voor ons bedrijf wat monitoren nodig, samen met Peter hebben we een goede keuze kunnen maken. De spullen werden netjes op de afgesproken datum geleverd. allemaal prima in orde.
Laptop Plus Werkendam
10 1 10
(wednesday, 04 july 2012)
Het kan ineens gebeuren, oude laptop geeft de geest. Dan zit je toch even met het idee "wat nu?". Gebeld met Peter van LaptopPlus Werkendam. Er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden. Op basis van onze wensen stuurde Peter niet veel later een aantal aanbevelingen die goed bij onze wensen aansloten. We hebben onze keuze kunnen maken en de laptop besteld. De dag erop werden we gebeld met het nieuws dat de laptop binnen was en compleet geconfigureerd om meteen te kunnen starten. Dus we hebben uitstekend advies gekregen en daarbij nog een supersnelle service. Peter bedankt!
Of bel: 0183501456
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.7
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus Werkendam Laan van Welgelegen 18, 4251KN, Werkendam, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 0183501456