Laptop kopen? Persoonlijke laptops online bestellen en samenstellen | Laptop Plus Werkendam
0183501456
Contact

17,3 Inch BTO X•BOOK 17CL80 UHD (4K) Extreme Gaming

17CL80
17,3 Inch BTO X•BOOK 17CL80 UHD (4K) Extreme Gaming

Ontvang direct een e-mail als 17,3 Inch BTO X•BOOK 17CL80 UHD (4K) Extreme Gaming goedkoper wordt dan € 2.484,30 of in de weekaanbieding wordt opgenomen. U krijgt slechts 1 notificatie per inschrijving. Bekijk hier alle eigenschappen en specificaties.

 

BTO

Is deze krachtpatser over the top of gewoon beestachtig snel? Dat laten we aan jou over. Zoek je een laptop met een mat 4K UHD IPS-scherm? Is leverbaar. Je wilt ook een SLI-opstelling? Dat komt goed uit, zit er ook standaard in! We hebben hier gewoon te maken met de snelste laptop op deze planeet.

Scherm
De X•BOOK 17CL80 wordt geleverd met een UHD IPS scherm met een resolutie van 3.840 x 2.160. Het is een mat scherm waardoor werken in de zon prettiger is en je tevens verlost bent van hinderlijke reflecties binnenshuis door lampen en ramen. Het geleverde scherm is een IPS-scherm, dit scherm heeft betere kijkhoeken en een natuurgetrouwere kleurweergave ten opzichte van een standaard scherm.

Grafische kaart
De X•BOOK 17CL80 is een snelle maniak als het aankomt op grafische prestaties. In de basisconfiguratie wordt een 12GB SLi opstelling van de NVIDIA GeForce GTX 1070 geleverd met een upgrade mogelijkheid naar een SLI-opstelling van de 1080 met totaal 16GB videogeheugen geleverd.

Processor
De notebook wordt standaard geleverd met een Intel quad-core i7-processor. Deze processor is van de 7e generatie Intel Core (Kaby Lake) en beschikt over Turbo Boost-technologie. Dit zorgt voor het verhogen van de kloksnelheid als er taken zijn die daardoor sneller uitgevoerd kunnen worden. De processor verbruikt dan tijdelijk meer stroom. Andersom bekeken, doe je weinig, dan is de processor energiezuinig.
Gebruik je de 17CL80 intensief? Dan raden wij de Intel Core i7-processor uit de K serie aan. Iedere Core i7-processor beschikt naast Turbo Boost ook over Hyperthreading wat er voor zorgt dat een enkele core twee taken tegelijk kan verwerken. Bij intensieve taken kan dit een prestatiewinst tot 25% opleveren!

Opslag
Standaard wordt de X•BOOK 17CL80 geleverd met een 256GB SSD. Het voordeel van een SSD, ook wel Solid State Disk genoemd, is dat het geen bewegende onderdelen heeft en daardoor stil en zuinig is. Tevens is het schokbestendig en is het tot 60 keer sneller ten opzichte van een traditionele roterende harde schijf. De capaciteit van de SSD is eenvoudig aan te passen, zie daarvoor de mogelijkheden tijdens het samenstellen. In totaal kan je 4 SSD's of HDD's plaatsen. 

Dit zijn er 2 in het standaard 2.5 inch formaat, en 2 als een M.2 SSD kaart. Deze nieuwe standaard mini-SSD's zijn er in M.2 SATA uitvoering en M.2 PCI-Express. Deze laatste PCIe-versie heeft als grote voordeel dat de snelheid ver boven de snelheid van SATA (600MB/s) uit stijgt, namelijk voorbij de 3.000MB/s.

Werkgeheugen
In elke X•BOOK 17CL80 is 8GB DDR4 werkgeheugen gemonteerd. Dit is uitbreidbaar tot 64GB werkgeheugen. Extra werkgeheugen zorgt voor gelijkblijvende prestaties wanneer je gebruik maakt van geheugenintensieve programma's.

Besturingssysteem
Wij geven je de mogelijkheid om voor een besturingssysteem te kiezen. Wanneer je hiervoor kiest, installeren wij Windows voor je en wordt de laptop gebruiksklaar bij je afgeleverd. Windows 7 werkt niet in combinatie met deze laptop.

 

Of bel: 0183501456
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.7
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen