Laptop kopen? Persoonlijke laptops online bestellen en samenstellen | Laptop Plus Werkendam
0183501456
Contact

11.6 inch HP Chromebook 11 G4

T6Q73EA#ABH
11.6 inch HP Chromebook 11 G4

Ontvang direct een e-mail als 11.6 inch HP Chromebook 11 G4 goedkoper wordt dan € 336,37 of in de weekaanbieding wordt opgenomen. U krijgt slechts 1 notificatie per inschrijving. Bekijk hier alle eigenschappen en specificaties.

 

HP

HP Chromebook 11 (Rugged Educational Edition)
- Celeron N2840
- 11.6 HD AG LED SVA, UMA
- 4GB DDR3 RAM,
- 32GB eMMC

Maak onderwijs inspirerender en verhoog de productiviteit met HP Chromebook 11. Voordelige samenwerking op school en kantoor is eenvoudiger dan ooit, dankzij Intel -processors, de lange batterijlevensduur en een optioneel HD IPS-scherm.

Krachtige processor
Een Intel Celeron -processor is krachtig genoeg om snel apps te starten en te browsen op het web en beheert het batterijvermogen efficiënt.

Maak onderwijs inspirerender via samenwerking
Gebruik een optioneel IPS-scherm met brede inkijkhoeken voor een betere weergave tijdens samenwerking en groepsdiscussies. Optimaliseer uw Google Hangouts-ervaring en videosamenwerking met een helder geluid dankzij ruisonderdrukkingssoftware.

Eenvoudig onderhoud en beheer
Chrome OS is een onderhoudsarm,gemakkelijk te beheren platform,want automatische softwareupdates en virusbescherming zijn ingebouwd. De optionele Chrome Management Console biedt handige,krachtige web-gebaseerde beheertools.

Altijd op tempo
Dankzij de lange batterijlevensduur kunt u tijdens alle lessen zoeken,streamen en chatten zonder het apparaat op te laden.

Blijf verbonden
Blijf onderweg verbonden met de cloud via beschikbare 3G/4G LTE draadloze connectiviteit. Werk prettig en blijf verbonden met informatie,medestudenten en applicaties.

Stil,dun en licht
Nooit meer last van een zoemende ventilator. De dunne,lichte Chromebook 11 is stil,bevat dankzij het innovatieve,ventilatorloze ontwerp geen luidruchtige hardware of lelijke ventilatieopeningen en past gemakkelijk in een rugzak.
Handig te beheren en te installeren
Beheer eenvoudig tientallen,honderden of duizenden Chromebooks. Met de optionele web-gebaseerde Chrome Management Console implementeert en beheert u gemakkelijk gebruikers,apparaten en apps op een aantal Chromebooks

 

Of bel: 0183501456
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.7
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen