Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Werkendam
0183501456
Contact
Ons Adres:

 

Laptop Plus Werkendam

Laan van Welgelegen 18

4251KN Werkendam

 

Verkoop: 0183501456

 

 
 
 

Advies en passende service:

Laptop Plus Werkendam heeft ruim 18 jaar ervaring opgebouwd met advisering en implementatie van vele IT producten en kan hierdoor uit veel kennis putten. Daarnaast volgen wij vanuit ons vakgebied en interesse alle nieuwe ontwikkelingen in de IT branche. Laptop Plus Werkendam streeft naar maximale klanttevredenheid en het consequent voldoen aan de eisen en verwachtingen van klanten.

Maatwerk oplossingen zijn bij ons vanzelfsprekend. Zoekt u bv. mobiele oplossingen ook daar zijn wij in thuis, wij kunnen een mobiele printer of scanner aan u leveren voorzien van ingebouwde accu waardoor u zelfs in de auto zou kunnen werken.

 

Volg ons via Allebedrijvenin voor actuele aanbiedingen via deze link en door op de "volgers" button te klikken.

Onze slogan is dan ook: U geeft aan wat u zoekt, wij hebben de kennis en wij leveren u de meest geschikte oplossing of dienst! Daarnaast hanteren wij de afspraak is afspraak mentaliteit.

Persoonlijke aandacht, vaste contactpersoon, eerlijke en betrouwbare service en bij ons bent u geen nummer maar komt u op nummer 1! Wij behandelen u als klant zoals ook wij graag zelf behandeld zouden willen worden.


Oplossingen dragen wij aan voor ieder IT vraagstuk, hierin zit voor ons de uitdaging. Op deze manier vertalen wij producten en diensten naar oplossingen op maat!

Onze klantenkring komt vooral uit de regio waaronder: Werkendam, Sleeuwijk, Woudrichem, Gorinchem, hardinxveld-Giessendam, Hank, Dussen en Nieuwendijk.  

Nieuwsbrief en informatie:

Om u te abonneren op onze wekelijkse gratis nieuwsbrief met aanbiedingen vult u aan de linkerkant onderaan van deze webshop uw emailadres in bij "E-Mail voordeel:". Eenvoudig weer afmelden van onze nieuwsbrief is altijd mogelijk wanneer u dat wilt.

Wanneer u op onze "Over ons" link klikt ziet u een heleboel andere links naar voren komen die u nog veel meer informatie oplevert. Wij zorgen dat deze informatie up to date blijft voor onze klanten en andere geïnteresseerden.

Tevens vindt u ons op Twitter: twitter.com/@laptopwerkendam/ en op Facebook: onder Laptop Plus Werkendam. Onze LinkedIn pagina is hier te vinden: www.linkedin.com/company/laptop-plus-werkendam


    


Bestelling via onze webshop kan 24 uur per dag wanneer het u het beste uitkomt:

Voor een ieder kunnen wij een computer op maat leveren, hierbij zijn ontzettend veel mogelijkheden. Passend bij ieders budget, voorkeur en toepassingsgebied, informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden die er zijn.PLUS:

De + staat bij ons voor meer, meer in de vorm van vele aanvullende producten en diensten naast een standaard assortiment. Wij bieden cloud en SaaS (Software as a Service) diensten aan en tevens vele andere oplossingen die voor u op maat gesneden zijn. Denk hierbij vooral aan de mogelijke besparingen die u dit oplevert. Daarnaast bieden wij vrijblijvend advies en dit kost u niets, het gaat ons om een tevreden klant en een lange termijn relatie.

Tevens kunnen wij klanten met een beperkt budget van dienst zijn door Ex-lease of refurbished apparatuur aan te bieden.
Garantie is hierbij mogelijk!

Vanwege onze goede contacten met veel distributeurs kunnen wij u op zowel hardware als software gebied maatwerk leveren, dit geheel naar uw wensen.


Levering van servers en storage oplossingen:

Wij kunnen van de A-merken waaronder HP Proliant, Dell PowerEdge en Fujitsu Primergy servers leveren met mooie korting. Ook geavanceerde storage oplossingen waaronder SAN, NAS en RAID cabinets zijn aantrekkelijk te verkrijgen met advies en ondersteuning.Korting mogelijk:

Bij grotere afname is er sprake van aantrekkelijke kortingen, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden?


Laptop Plus Werkendam is onderdeel van Mol IT:

Laptop Plus Werkendam is een webwinkel die onderdeel uitmaakt van Mol IT. Mol IT levert IT dienstverlening en oplossingen aan het bedrijfsleven en de particulier en is opgericht per 1 maart 2000. 

Onze adresgegevens zijn:

Laptop Plus Werkendam
Laan van Welgelegen 18
4251KN Werkendam


Verkoop, advies en informatie: 0183 501456 en 
petermol@mol-it.nl of info@lappw.nl

KvK nr.: 24302375

BTW nr.: 178337092B01

Contactpersoon: Peter Mol  Grotere kaart weergeven

Dit is ons visitekaartje:


Laptop Plus Werkendam is een webwinkel en maakt gebruik van de voorraad van haar leveranciers en distributeurs, wij hebben GEEN winkelvoorraad in Werkendam. Ons kantoor ligt op zo'n 150 meter afstand van de haven in Werkendam.

Demonstratie, uitleg en instructie van bepaalde producten kan na afspraak op ons kantoor aan de Laan van Welgelegen plaatsvinden. Tevens kunt u uw auto op onze eigen parkeerplaatsen parkeren.

Wanneer u kiest voor afhalen (in Werkendam) zijn er GEEN verzendkosten. 


Kantoor van Laptop Plus Werkendam / Mol IT:


Klik hier om naar de website van Mol IT te gaan: 
www.mol-it.nl
Openingstijden Laptop Plus hoofdkantoor in Kampen:

Laptop Plus hoodkantoor is bereikbaar op kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 18.00.
Tevens zijn we ook 's avonds vaak beschikbaar voor verkoop.
Langskomen overdag kan zonder afspraak. U kunt dan een laptop uitzoeken onder het genot van een kop koffie.
Wilt u langskomen in de avonduren of op zaterdag dan kunt u bellen van te voren naar: 038-386 1050 en een afspraak maken.

Visie:

Laptop Plus is een landelijk leverancier van hardware met de focus op nieuw, ex-demo en gebruikte laptops. Naast laptops leveren wij beamers, computers, printers en accessoires.

Laptop Plus onderscheidt zich door de "PLUS". Laptop Plus creëert een meerwaarde door:
- Goede garantie & Eigen reparatie afdeling
- Aanvullende garantie als dode pixelgarantie en uitpakgarantie
- Snelle levering
- Goed bereikbare klantenservice
- Locale service middels dealers / partners


Reparaties / Backups:

Ondanks dat we werken met betrouwbare merken is het altijd mogelijk dat een harddisk defect raakt of data op andere manieren verloren gaat. Zorg daarom altijd voor goede backups met behulp van bijv. een usb stick, cd's, externe harddisks of via het netwerk. Vraag ons gerust om advies. Ook als u uw laptop voor reparatie brengt en vraagt om een backup bent u nog steeds zelf verantwoordelijk voor een backup. Laptop Plus aanvaardt hierin geen enkele aansprakelijkheid.

Indien u een product wilt aanmelden voor garantie of retour sturen kunt u dit telefonisch bespreken met de klantenservice of een reparatieaanvraag bij ons indienen

U ontvangt dan van ons een reactie en ons antwoordnummer. U kunt dan kosteloos het product aan ons toesturen.

Of bel: 0183501456
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.7
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus Werkendam Laan van Welgelegen 18, 4251KN, Werkendam, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 0183501456