Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Werkendam
0183501456
Contact

Beveilig jezelf

Veilig computeren zonder pottenkijkers, dat is wat we het liefst willen. Maar er zijn hackers, phishing e-mails, vervelende malware en slimme virussen die op loer liggen. Kies daarom voor goede beveiligingssoftware tegen deze bedreigingen. Er zijn beveiligingspakketten met verschillende beveiligingsniveaus. Sommige hebben een slimme antivirus, andere hebben daarnaast een goede firewall tegen hackers. Sommige pakketten hebben zelfs back-up- en gezinsveiligheidssoftware.

 

 

Internet Security of Total Security?


Als je op zoek bent naar een uitgebreid antiviruspakket kun je kiezen voor Internet Security of Total Security. Bijna elke beveiligingssoftware ontwikkelaar heeft deze twee uitbreidingen op een basisantivirus. Maar wat is nou het verschil tussen Internet Security en Total Security? In dit artikel bespreken wij de unieke eigenschappen van beide versies, bekijken we welk pakket het best beschermt tegen virussen en malware en je komt erachter wanneer het de moeite waard is te kiezen voor Total Security.

 

Wat is het verschil tussen Antivirus, Internet Security en Total Security


Om te kunnen bepalen welk pakket het meest geschikt is, is het allereerst belangrijk om te weten wat Internet Security precies is en op wat voor manier het verschilt van een standaard Antivirus en van Total Security. Een Internet Security abonnement beschikt over dezelfde functies als een basispakket, maar is uitgebreid met belangrijke opties zoals een firewall, anti-spam, ouderlijk toezicht en bescherming bij online bankieren. Stuk voor stuk nuttige functies, die de moeite meer dan waard zijn. Total Security beschikt over nóg meer mogelijkheden, zoals het maken van back-ups.


Wat is de beste keuze?

 

Internet Security en Total Security beschermen uw systeem in dezelfde mate tegen virussen en malware. Het verschil zit vooral in de uitgebreidere opties. Welk abonnement voor jou het meest geschikt is, hangt onder andere af van je behoeften, hoe belangrijk de gegevens op je computer zijn en over hoeveel verschillende soorten apparaten je beschikt.


Back-up

 

Een van de belangrijkste toevoegingen van Total Security ten opzichte van Internet Security is de mogelijkheid tot het maken van back-ups. De meeste Total Security-pakketten bieden de mogelijk om automatisch back-ups te maken van uw bestanden en deze op te slaan in een cloud. Hierdoor weet je zeker dat u uw belangrijke bestanden altijd kunt herstellen, mocht je systeem crashen.

 

Encryptie

 

Daarnaast biedt Total Security vaak de mogelijkheid om uw bestanden te versleutelen, terwijl Internet Security deze mogelijkheid niet biedt. Vooral als je werkt met belangrijke bestanden zoals klantgegevens, is het belangrijk jouw bestanden extra te beveiligen.


Webcam bescherming


Hackers kunnen ongewenst toegang krijgen tot je webcam. We kennen allemaal de verhalen over webcam chantage. De nieuwste Total Security-abonnementen, zoals Bitdefender Total Security zijn uitgerust met webcam bescherming. Dit voorkomt dat hackers je zonder toestemming kunnen bespioneren via jouw webcam. Op SKIKK Laptops wordt ook een gratis webcam cover meegeleverd zodat je ook altijd fysieke bescherming hebt tegen dit probleem.


Voor het hele gezin


Met Total Security kun je verder meer apparaten beveiligen, van he Windows-computer, tot Android-telefoons, iPhone en Mac. Zo zorg je dat het hele gezin beschermt is tegen de gevaren die schuilen op het internet.

 

Keuze gemaakt? Schaf hier jouw persoonlijke beveiliging aan:

https://www.laptopplus.nl/categorieen/software

Meer nieuws van monday, 27 may 2019:

Beveilig jezelf

Veilig computeren zonder pottenkijkers, dat is wat we het liefst willen. Maar er zijn hackers, phishing e-mails, vervelende malware en slimme virussen die op loer liggen. Kies daarom voor goede beveiligingssoftware tegen deze bedreigingen. Er zijn beveiligingspakketten met...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.7
Of bel: 0183501456
Laptop Plus Werkendam Laan van Welgelegen 18, 4251KN, Werkendam, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 0183501456